Naujienos

Trakų kredito unijos kasdieninės paslaugos viliote vilioja naujus narius

Šiandieninėje žiniasklaidoje dažnai girdime apie plėšikiškus bankus, vis aktyviau žengiančius į Lietuvą. Tačiau jie dažniausiai įsikuria didžiuosiuose Lietuvos miestuose.  Trakai – būsimoji 2020 –jų metų Lietuvos kultūros sostinė, pritraukianti tūkstančius turistų, šiandieną bankų gausa pasigirti negali. Dažnai pastebiu vyresnio amžiaus žmones, besirikiuojančius eilėse prie bankomatų arba prekybos centruose su mokesčių knygelėmis arba sąskaitomis,  besistengiančius apmokėti komunalinius mokesčius bei kitas paslaugas. Pensinio amžiaus žmonės su dokumentais rankose prie kasos terminalo prašo prieiti kasininkę, padėti jiems atlikti mokėjimą, o tai jau sudaro spūstį eilėse prie kasos. Ir kiek nepatogumų, kai už nugaros jau nekantraudami šaukia pirkėjai, norintys skubiau nusipirkti tik vieną ar kitą prekę.

Trakų kredito unija – viena iš sėkmingai veikiančių Lietuvos kredito unijų kasdieną sulaukia vis naujų klientų. Dažnai mus pavadina etišku bankeliu, skirtu kiekvienam žmogui. Priminsiu, kad tapę kredito unijos nariu, jūs galite:

Atlikti kasdienines paslaugas: atidaryti sąskaitas kredito unijoje, saugiai ir patikimai įnešti ar išimti grynus pinigus, apmokėti  už komunalines paslaugas bei kitus Jums  reikalingus mokesčius. Mielieji, kredito unijos valdyba jau nuo šių metų rugsėjo 10 d.  unijos narių patogumui skelbia lengvatą –  mažina įkainį už komunalinius mokesčius nuo 0,40 ct. iki 0,25 ct. už paslaugos kvitą. Be to, kredito unijos nariams yra išduodamos elektroninės bankininkystės kortelės, kurių dėka Jūs namuose galėsite visiškai nemokai atlikti reikiamą mokėjimą. Ir ši paslauga Jums nieko nekainuos. Taip pat kredito unijos nariai sėkmingai naudojasi  kredito unijos mokėjimo kortelėmis, gali patogiai, nenaudojant grynų pinigų,  apsipirkti prekybos centruose, įnešti ar išgryninti pinigus bankomatuose.

Gauti finansavimą. Kredito unija yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį su LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija ir sėkmingai išduoda būsto kreditus jaunoms šeimoms, perkančioms pirmąjį būstą su finansine paskata bei kitos formos būsto kreditus tik su 4,2 proc. metinėmis palūkanomis ir perkamo būsto užstatu. Būsto kreditui įsigyti galima naudotis internetu ir užpildžius  „E- paraišką“, tartis dėl  būsto kredito, kredito unijos nariui neišeinant iš savos aplinkos.

Šiandieną kredito unijoje labiausiai populiarūs yra vartojimo kreditai, skirti studijoms, kelionėms, automobilio įsigijimui  ar būsto remontui. Ūkininkai ir smulkieji verslininkai, naujai įkūrę ūkį ar verslo įmonę, turi galimybę pasinaudoti kreditu verslo pradžiai per verslumo skatinimo fondą. Tuo tikslu yra rengiami  verslumo skatinimo projektai, pareiškėjai turi galimybę gauti iki  25000,00 Eur. kreditą 5-rių metų laikotarpiui iš verslumo skatinimo fondo su 50 proc. „Invegos“ garantija naujai sukurtų darbo vietų finansavimui.

Pasinaudoti taupymo programa. Tuo tikslu yra atidaromos taupymo ar vaiko indėlių bei terminuotų indėlių sąskaitos, už kurias unijos nariams yra mokamos iki 1 proc. palūkanos.

Mieli Trakų rajono gyventojai, mes etiškai ir skaidriai Trakų rajono savivaldybėje dirbame jau penkioliką metų. Pagal kredito unijos įstatus turime galimybę aptarnauti Trakų rajono savivaldybės gyventojus ir  besiribojančių rajonų gyventojus. Esame visuomet pasiruošę jums padėti, jeigu tik norite gyvai bendrauti su kredito unijos darbuotojais, atlikti finansines operacijas grynais pinigais ar pavedimais,  pasinaudoti mūsų paslaugomis ar patarimais fizinių ar juridinių asmenų finansavimo klausimais. Esame vienintelė  lanksti ir prieinama finansinė institucija Trakuose, šiandieną mes tikrai jums  reikalingi. Ilgai neatidėlioję,  ateikite į kredito uniją,  tapkite jos nariu, atverkite duris į finansinių paslaugų pasaulį, plačiai naudojamą šiuolaikinėje rinkos ekonomikoje. Mūsų adresas: Vytauto g. 19-1, Trakai. Tel. pasiteiravimui +370 528 51234, el. p. [email protected].

Pagarbiai

administracijos vadovė Jadvyga Dzencevičienė

Atgal